accademianazionaleschermaaccademianazionalescherma
» » Slatkaristika - Slatkaristika Budalo

Slatkaristika - Slatkaristika Budalo mp3 download


Tracklist Hide Credits

1 Колку е добро да си рапер
2 Сакаш да си фаца?
3 Топ
4 Спушти се доле
Featuring – Тони Зен*
5 Шопинг
6 Игра
7 Секој ден
8 Да полетам
9 Што кур бараш ти со мене?
10 Идиот
11 ФМ
12 Остај ме да пишувам
13 Сите моменти
14 Жолта Штампа
15 Мистер Комплекс
Featuring – Да Џака Накот*
16 Чекераукц
Featuring – Токсикологија*
17 Cubase

Credits

  • Arranged By – Јован Јованов* (tracks: 5,6,7,9,10,11,12,17), Тони Петковски - Тони Зен* (tracks: 4)
  • Design – Љубан Стамениќ
  • Lyrics By – Слаткаристика* (tracks: 1-17)
  • Music By – Стефан Маринковиќ - Че (tracks: 5,6,7,9,10,11,12,17)
  • Music By, Arranged By – Јован Јованов* (tracks: 1,2,3,4,8), Дејан Јанушев - Скит* (tracks: 16), Стефан Маринковиќ - Че (tracks: 13,14,15)
  • Photography By – Владимир Ѓоргиев
  • Producer, Executive-Producer – Јован Јованов*

Notes

www.slatkaristika.mk
Slatkaristika - Slatkaristika Budalo mp3 download
Performer: Slatkaristika
Genre: Hip hop / Pop
Title: Slatkaristika Budalo
Released: 2009
Style: Pop Rap
MP3 version ZIP size: 1563 mb
FLAC version RAR size: 1903 mb
Rating: 4.9
Votes: 402
Other Formats: MMF MP4 FLAC TTA RA XM AA